slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB Business Partner Westrom zet op 14 april deur open voor publiek

PERSBERICHT   

Open Dag bij Westrom
Vijf jaar geleden betrok Westrom het bedrijfspand aan De Hanze 1 in Roermond, waar dagelijks zo'n 500 medewerkers aan de slag zijn.
Op zaterdag 14 april a.s. zet het bedrijf graag voor één dag de deur ook open voor het publiek. Kom kijken bij Westrom!

Op zaterdag 14 april 2018 is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van participatiebedrijf Westrom. Op deze dag wordt het brede pallet aan mogelijkheden gepresenteerd en zijn diverse werkzaamheden te zien die door Westrom-medewerkers worden uitgevoerd. Bezoekers kunnen gedurende drie tijdsblokken van anderhalf uur via een uitgezette route van activiteit naar activiteit lopen en zich zo een beeld vormen over het bedrijf. Natuurlijk is er na afloop koffie en iets lekkers en ontvangt iedereen een leuk aandenken.

Aanmelden voor de Open Dag is mogelijk via www.westrom.nl. Er geldt een maximum aantal bezoekers per tijdsblok. Wees er dus snel bij!

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Westrom is een participatiebedrijf met passie en durf. Voor vijf gemeenten in Midden-Limburg zet Westrom zich dagelijks in om mensen middels werk maximaal te ontplooien. Wij hebben de overtuiging dat iedereen talenten heeft die het verdienen om te worden ontwikkeld en benut. Ruim 1500 gemotiveerde medewerkers zijn bij of via Westrom aan de slag. Daarmee vervult de organisatie al 40 jaar een belangrijke maatschappelijke functie en zijn wij één van de grotere werkgevers in de regio. Westrom, partner in participatie.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV