slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MKB Business Partner MijnMarketing wint FD Gazellen Award 2018

MijnMarketing.com is uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het full-service marketingbureau uit Brunssum sleept dit jaar voor het tweede jaar op rij de prestigieuze ondernemersprijs FD Gazellen Award in de wacht.

FD Gazellen Award
Om in aanmerking te komen hanteerde het FD dit jaar extra zware criteria. Bedrijven moeten in ieder geval drie jaar ononderbroken een omzetgroei van tenminste 20% per jaar behalen, financieel gezond zijn, een positief nettoresultaat hebben en aan nog vele andere criteria voldoen. Daarnaast weegt het FD de cijfers van vele bedrijven af en worden alleen de allersnelst groeiende bedrijven genomineerd.

Over MijnMarketing.com

Het marketingbureau heeft afgelopen jaren een unieke positie verworven: het enige full-service marketingbureau  van Zuid-Nederland. Van grafische vormgeving tot webdesign, van Google Partner tot Facebook Partner, van copywriting tot video, van e-commerce tot offline, van marketingmanagers tot strateeg: alle specialisaties onder één dak. 

Van start-up naar scale-up
Komend jaar viert het bedrijf het 5-jarig jubileum. Zo’n snelle groei zorgt voor unieke situaties. Zo wordt er bij MijnMarketing.com momenteel gebouwd aan een nieuw kantoor waardoor verdere groei mogelijk wordt.
Momenteel past er letterlijk geen stoel meer bij. “We merken dat er steeds meer vraag is naar hetgeen dat wij te bieden hebben en er liggen nog veel nieuwe uitbreidingen en plannen in het verschiet. Zo is de realisatie van een apart en exclusief e-commerce team voltooid, ondersteunen we kleinere en specialistische marketingbureaus middels “Agency Support” en de recent gelanceerde MijnMarketing.com Community.
Daarnaast werken we nauw samen met zowel Google als Facebook aan de volgende stap.” aldus oprichter en directeur Jimé Hoen.

Namens bestuur en medewerkers van MKB-Limburg: hartelijk gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV