MKB-Limburg - NIEUWS - MEERWAARDE-TOF-MASTERCLASSES
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Meerwaarde TOF Masterclasses

Afgelopen dinsdag vond alweer de laatste van de zes TOF Masterclasses plaats van groep 3.

Unaniem gaven de deelnemers aan dat de meerwaarde van de bijeenkomsten zit in het loskomen van de dagelijkse waan van het ondernemen en je ruimte en tijd vrijmaakt om na te denken over de toekomst van je familiebedrijf, strategisch maar ook over de relatie familie en bedrijf met betrekking tot overdracht & overname.

Dat de sessie in kleine groepen plaatsvinden met ondernemers uit verschillende sectoren wordt als prettig ervaren evenals de professionele begeleiding door het team van de Universiteit van Maastricht. Wil je meer weten over TOF en de Masterclasses meld je dan aan voor een gratis keukentafelgesprek met een van onze ervaren business coaches.

Direct aanmelden voor een GRATIS Keukentafelgesprek.

Meer informatie over het TOF Project

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV