slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Mediaverdelingsonderzoek namens Buma en Sena

Buma en Sena ontvangen van bedrijven en instellingen gelden als vergoeding voor het ten gehore brengen van muziek. Zij verdelen deze gelden op een zo adequaat mogelijke wijze onder de rechthebbenden van wie muziek is gespeeld. De basis voor de verdeling wordt onder andere gevormd door de speelgegevens of playlists van radio- en TV-zenders. Om deze verdeling verder te perfectioneren, voeren Buma en Sena binnenkort nader onderzoek uit onder bedrijven.

Als u via MKB-Limburg gebruik maakt van de kortingsregeling bij Buma en Sena, dan kunt u de komende periode benaderd worden voor dit onderzoek. Onderzoeksbureau GfK stelt u dan enkele vragen over het gebruik van achtergrondmuziek en het medium dat u hiervoor gebruikt.
Mocht u desondanks vragen hebben, neemt u dan contact op met Buma en Sena.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV