slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

MeanderGroep (groot bedrijf) en Helwig Kozijnen (MKB) Aantrekkelijkste Werkgevers van Limburg 2018/2019

Tijdens het Partner Event van Meet the Youngsters zijn de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt. Om de regionale bedrijven onder jongeren te promoten is er voor de vierde keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving.

De deelnemende bedrijven zijn sinds de start, 15 augustus, fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2018/2019’ verdienen. Door actief campagne te voeren worden medewerkers, klanten en studenten geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl werden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en konden mensen hun stem uitbrengen of een peptalk plaatsen.

Dit jaar is er, mede door de extra media aandacht vanuit onze nieuwe partner WijLimburg, meer dan 2x zoveel gestemd dan voorgaande jaren. Vanuit de deelnemende bedrijven is er veel energie in de campagnes gestoken, waarmee ze zich goed geprofileerd hebben bij jong talent.

Tijdens het drukbezochte Partner Event van Meet the Youngsters, met onder andere gedeputeerde van economische zaken Joost van den Akker, zijn de winnaars MeanderGroep (Groot bedrijf) en Helwig Kozijnen (MKB) op feestelijke wijze bekend gemaakt!

Voor deze verkiezing wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot bedrijf. De gehele top 3 in Limburg ziet er als volgt uit:

Categorie Groot Bedrijf:

  • Winnaar: MeanderGroep
  • 2e plaats: KLG Europe
  • 3e plaats: ProfCore

Regiowinnaars categorie MKB:

  • Winnaar: Helwig Kozijnen
  • 2e plaats: VIRO
  • 3e  plaats: Open Line

Tegelijkertijd zijn alle deelnemende bedrijven winnaars, doordat ze zich in de kijker hebben gezet bij studenten en hun omgeving!

De verkiezing wordt georganiseerd door MeettheYoungsters.nl in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB-Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020, Limburgse Land en Tuinbouwbond en WijLimburg.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV