MKB-Limburg - NIEUWS - MARTIJN-VAN-HELVERT-VOLGT-MONIQUE-PRINCEN-OP-ALS-VOORZITTER-MKBLIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Martijn van Helvert volgt Monique Princen op als voorzitter MKB-Limburg

PERSBERICHT

Roermond, 15 november 2021

Martijn van Helvert volgt Monique Princen op als voorzitter MKB-Limburg


Op 15 november 2021 heeft de Algemene Ledenvergadering van MKB-Limburg ingestemd met de voordracht van Martijn van Helvert als nieuwe voorzitter.
Hij volgt daarmee Monique Princen op die sinds november 2015 als voorzitter het gezicht van MKB Limburg was.

Martijn van Helvert is de afgelopen 6 jaar lid van de Tweede Kamer geweest waar hij de portefeuille Buitenlandse Zaken onder zich had. Sinds enkele maanden is hij plaatsvervangend wethouder in de gemeente Roerdalen. Dit blijft hij tot 31 maart 2022.

De functie van voorzitter van MKB-Limburg wordt ingevuld per 1 april 2022, op het moment dat het wethouderschap beëindigd is. Martijn zal niet in de politiek verdergaan maar wil de belangen van ondernemers gaan behartigen. Martijn is getrouwd, heeft 3 kinderen en is woonachtig in  Sittard

Het bestuur en leden van MKB-Limburg wensen hem veel succes. toe.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV