MKB-Limburg - NIEUWS - MAG-IK-ME-EVEN-VOORSTELLENMARTIJN-VAN-HELVERT-VOORZITTER-MKBLIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Mag ik me even voorstellen-Martijn van Helvert Voorzitter MKB-Limburg

Beste ondernemers,

Veel dank voor jullie vertrouwen. Graag ben ik jullie nieuwe voorzitter.

Ik ben Martijn van Helvert. Samen met mijn vrouw Yvonne en onze drie kinderen Joke (17), Matthijs (16) en Guus (12) woon ik in het centrum van Sittard.

Een ruim deel van mijn werkzame verleden licht in de politiek. Vijfentwintig jaar was ik volksvertegenwoordiger lokaal, provinciaal en landelijk. Direct na mijn Kamerlidmaatschap heb ik een BV opgericht: Van Helvert Dutch Consultancy BV. Daarnaast ben ik partner bij het Public Affairs-kantoor Meines Holla & Partners in Den Haag.

In mijn vrije tijd ben ik de trainer en coach van de meiden (onder 17 jaar) van de voetbalvereniging VVS. Daarnaast vind ik het heerlijk om met Yvonne en de kids (als ze dat soms nog willen ;-) te wandelen. We gaan met ons gezin graag skien. Mijn interesse in de Romeinse Oudheid zorgt ervoor dat ik probeer elk jaar wel een keer een overleg in Rome te plannen waar ik ‘onmisbaar’ ben.

Ik kijk ernaar uit om samen in ons sterke team van MKB-Limburg en met jullie allemaal te werken naar MKB-Limburg 3.0, waarin we een levendige community vormen. Hier komen we snel bij jullie op terug.

Ondernemers zorgen ervoor dat geld verdiend wordt in Limburg en dat iedereen een baan kan vinden. Sterke ondernemers maken een sterke provincie. We werken er samen voor dat die belangrijke rol onderkend en gefaciliteerd zal worden in Limburg.


Martijn van Helvert
Voorzitter MKB-Limburg
#Goeddatjeonderneemt

  

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV