MKB-Limburg - NIEUWS - MAAK-KENNIS-MET-RENA-DINGS--VOORZITTER-MKBLIMBURG-REGIO-NOORD
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Maak kennis met René Dings | Nieuwe Voorzitter MKB-Limburg regio Noord

Hallo,

 Ik ben René Dings, 54 jaar jong, geboren, getogen en wonend in Venlo, getrouwd met Jeanine Duckers en vader van Dio (22) en Danee (19).

Van origine heb ik een agrarische achtergrond, ingegeven door mijn ouders, die een glastuinbouwbedrijf hadden.
Na het afronden van de HAS in Den Bosch, ben ik in dienst getreden van de Rabobank. Hier ben ik uiteindelijk 26 jaar in dienst geweest, waarvan de laatste 19 jaar als accountmanager MKB bij Rabobank Venlo e.o..
Ik heb bij Rabobank een fantastische periode gehad, echter de weg die de organisatie (net als de andere grootbanken) na 2016 in sloeg, paste niet meer bij mij en in 2017 ben ik hier dan ook uit dienst getreden.

Na een ‘oriëntatietocht’ in het kader van mijn ’nieuwe’ werkzame leven, heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om als zelfstandig adviseur verder te gaan.Inmiddels ben ik 2,5 jaar actief als specialist bedrijfs- en vastgoedfinancieringen, waarbij ik ondernemers begeleid in hun investeringsplannen en de daarbij te verkrijgen financiering.Hierbij ontlast ik ondernemers maximaal in dit aanvraagproces, wat tegenwoordig een behoorlijk uitdaging is, en draag ik zorg voor de bemiddeling in de te verkrijgen financiering. Dit alles onder de franchisevlag van Credion, de in Nederland grootste intermediair op dit gebied, waarbij we ingangen hebben bij meer dan 100 partijen/geldverstrekkers. Samen met 4 andere vennoten/maten exploiteren we 2 bedrijven, zijnde Credion Noord- en Midden-Limburg en Soeverein-IFS. Soeverein-IFS is intermediair in particuliere (vastgoed)financieringen, waarbij we gespecialiseerd zijn in woninghypotheken voor ondernemers, buitenlandhypotheken en het financieren van recreatiewoningen. Samenvattend komt het er op neer dat wij voor ondernemers een totaalpakket en maatwerk leveren, zowel zakelijk als in privé, op het gebied van financieringen.

Privé ben ik altijd behoorlijk actief geweest in het verenigingsleven en ook zakelijk in vele netwerken. Nu de vraag kwam om me actief in te zetten voor de stuurgroep van MKB-Limburg Noord, had dit dan ook direct mijn interesse. Hoewel ik me realiseer dat het geen sinecure is om Gijs (Hendrikx) op te volgen als voorzitter van deze club, wil ik me daar wel graag voor inzetten. Het is immers een mooie club mensen waar we het SAMEN mee doen. Door en voor ondernemers, dat spreekt me zeer aan. Alleen ga je wellicht sneller, maar ik heb de volste overtuiging (en ervaring!) dat je samen veel verder komt. Dat is altijd mijn credo geweest!

Ik zie er naar uit, om nader kennis te maken met zowel de leden van de stuurgroep als met name ook de leden van MKB-Limburg.

Samen ondernemend (Noord) Limburg verder brengen, daar wil ik voor gaan!

René DingsGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV