MKB-Limburg - NIEUWS - MAAK-KENNIS-MET-MAURICE-DUNK--VOORZITTER-MKBLIMBURG-REGIO-ZUID
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Maak kennis met Maurice Dunk | Voorzitter MKB-Limburg regio Zuid

Mijn naam is Maurice Dunk, geboren en getogen in Heerlen. Getrouwd en 3 kinderen. Gestart als assistent-accountant, om vervolgens bij een klant als Hoofd Administratie door te groeien naar, begin jaren 90,  crisismanager. Deze ervaring heb ik meegenomen naar Fagro waar ik bijna 20 jaar werkzaam ben geweest in verschillende functies. In 2017 ben ik een eigen detacheringsbureau begonnen, onder de naam Dunk Detacheringen BV.

Sinds 2012 actief betrokken bij MKB-Limburg. Momenteel voorzitter MKB-Limburg regio Zuid LImburg, met speciale aandacht voor de aansluiting tussen de arbeidsmarkt en het onderwijs. Tevens betrokken bij opzet van Mobiliteit binnen de Arbeidsmarkt voor geheel Limburg en zelfs landelijk. Naast mijn rol binnen MKB-Limburg ben ik ook bestuurslid bij ESZL en LPOF.

 

      

 

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV