MKB-Limburg - NIEUWS - MAAK-KENNIS-MET-MARCEL-VAN-BERGEN--VOORZITTER-MKB-LIMBURG-REGIO-NOORD--TEVENS-SECRETARIS-VAN-MKB-LIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Maak kennis met Marcel van Bergen | Voorzitter MKB-Limburg regio Noord en tevens secretaris van MKB-Limburg.

In het dagelijkse leven ben ik ondernemer en eigenaar van Covidius, Specialisten in teamontwikkeling. Met 10 collega’s zijn we dagelijks bezig om ondernemers te helpen hun medewerkers verder te ontwikkelen. We werken dus aan de “menskant” van organisaties.

Sinds vele jaren ben ik actief binnen MKB-Limburg, met als belangrijkste doel een goed ondernemersklimaat scheppen voor Limburgse ondernemers in zijn algemeenheid en voor onze eigen MKB leden in het bijzonder.

Daarbij wenden we alle mogelijke middelen aan om dit te bereiken. Als me iets duidelijk is geworden in al die jaren van ondernemerschap en nu in de Corona tijd al zeker, is dat aan de menskant bij een organisaties nog veel te winnen is. Er wordt veel tijd en energie gestoken in de bedrijfsmiddelen, de offertes en uiteindelijk ook het product. En dat is goed. Dit is “managebaar”. Wat echter vaak als moeilijk wordt ervaren is het aansturen en leidinggeven aan medewerkers. Iedere medewerker heeft zijn eigen vragen, wensen en kwaliteiten en vraagt om oprechte aandacht. Maar ja, hoe doe je dat?

Ook hier wil ik me namens MKB-Limburg met heel mijn hart en mijn kennis voor inzetten. Zorgen dat mensen zich op hun plek voelen, binnen het eigen bedrijf maar zeker ook bij MKB-Limburg.

Wij zijn er voor jou.

Marcel van Bergen
-Voorzitter MKB-Limburg regio Noord
-Secretaris MKB-Limburg

    

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV