MKB-Limburg - NIEUWS - MAAK-KENNIS-MET--HELENE-HENCKENS--VOORZITTER-REGIO-MIDDEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Maak kennis met Helene Henckens | Voorzitter MKB-Limburg Regio Midden

Mijn naam is Helene Henckens. Ik ben in 2021 voorzitter van MKB-Limburg Regio Midden als opvolger van Thijs Truijen.

In het dagelijkse leven ben ik ondernemer, eigenaar van Buro Henck. Buro Henck is gespecialiseerd in B2B telefonische leadgeneratie. Omdat ik voornamelijk in de zakelijke markt werk ben ik vanaf de oprichting van mijn bedrijf lid van MKB-Limburg. Deze netwerkvereniging was voor mij een start in het vinden van klanten. En ik kan niet anders zeggen dan dat MKB-Limburg vanaf dag 1 heel veel voor me heeft betekend. Het lidmaatschap leverde me niet alleen klanten op. Ik gaf lezingen, ik volgde webinars, ik droeg onderwerpen aan voor de politieke lobby en er zijn in de loop der jaren bijzondere vriendschappen ontstaan. MKB-Limburg is voor mij een community die me steunt in goede en in slechte tijden. En dat wil ik als voorzitter uitdragen. Ik ben me er erg van bewust dat ik deze rol oppak in een tijd waarin we als ondernemers een ondenkbaar scenario doormaken. En we slaan ons er doorheen, allemaal op onze eigen manier. Maar ik wil de ondernemers in Midden-Limburg oproepen om mij te laten weten hoe het met ze gaat. Misschien heb je een concrete vraag waar we je mee kunnen helpen? Of wil je even stoom afblazen? Aarzel niet en neem contact met me op.

Ik kan me overigens ook goed voorstellen dat je meer wilt doen met onze organisatie. Heb je interesse in het volgen van bepaalde cursussen of wil je weten hoe we in deze tijd doorgaan met netwerken? Vind je het leuk als ik je eens kom bezoeken? Laat het me weten want ik maak graag tijd voor je vrij.

Ik hoop dat we snel van elkaar horen.

Helene Henckens
MKB-Limburg, Voorzitter Regio Midden.
henckens@mkblimburg.nl
M: 06-10 15 46 69Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV