MKB-Limburg - NIEUWS - LIMBURGSE-ONDERNEMERS-EXTRA-GETROFFEN-ALDUS-PAUL-VERHOEVEN-VICEVOORZITTER
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Limburgse ondernemers extra getroffen aldus Paul Verhoeven, vicevoorzitter MKB-Limburg

 Vicevoorzitter Paul Verhoeven van MKB Limburg geeft aan dat Limburgse ondernemers extra getroffen worden, omdat onze provincie grenst aan Duitsland en België. „Klanten geven nu hun geld uit over de grens i.p.v. bij de ondernemers in Limburg”

Door vijftien non-foodketens is inmiddels een brandbrief aan politiek Den Haag gestuurd waarin zij aangeven dat alle retail in Nederland weer open moet omdat voortzetting van de huidige maatregelen onherstelbare schade toebrengt aan de binnensteden volgens RetailTrends.

Lees hier het artikel in De Limburger van 6 januari 2022 m.b.t. de gestuurde Brandbrief
Lees ook het artikel in De Limburger van 7 januari 2022 van een gefrustreerde onderneemster die haar verhaal deelde op Faceboork.

Lees hier het Persbericht van INretail van 4 januari 2022: open winkels met extra maatregelenGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV