MKB-Limburg - NIEUWS - LIMBURG-LEERT-DOOR-INVESTEER-IN-JOUW-MEDEWERKERS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Limburg leert door; Investeer in jouw medewerkers

Zowel in augustus als in december 2020 konden werkenden en werkzoekenden zich aanmelden voor een kosteloos ontwikkeladvies. In de 2 tijdsperiodes waarin dit mogelijk was is hiervan meer dan 70.000 maal gebruik gemaakt.

De komende 12 maanden worden via LimburgLeert.nl onder andere 1.000 ontwikkeladviezen, 300 begeleidingsadviezen en zo’n 6.000 scholingsactiviteiten aangeboden. In tegenstelling tot de eerdere regelingen van “Nederland Leert door” waar dit project een afgeleide van is, kunnen enkel werknemers, werkzaam bij Limburgse bedrijven hier gebruik van maken. Een ander verschil is dat de werkgever ook een financiële bijdrage moet leveren. De hoogte hiervan hangt af van het soort traject en is fiscaal aftrekbaar.

Voor de uitvoering van deze regeling kunt u gebruik maken van een aantal geselecteerde aanbieders. Voor de ontwikkeladviezen en begeleidingstrajecten zijn dit Lagarde & You Loopbaanontwikkeling , benVitaal en Thaeles.

Meer informatie is te vinden via één van deze aanbieders of via limburgleert.nlGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV