MKB-Limburg - NIEUWS - LIMBURG-LEADS-2022-JOUW-BEDRIJF-KLIMAATNEUTRAAL
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Limburg Leads 2022: Jouw bedrijf klimaatneutraal

Bedrijven en organisaties zijn meer dan ooit onderdeel van een bredere maatschappelijke context. Of het nu gaat over de economische ontwikkeling van de regio, duurzaamheid of diversiteit: inwoners, werknemers en klanten vragen om antwoorden.

De urgentie om structureel in klimaatadaptatie te investeren en verdere klimaatverandering tegen te gaan, groeit met de dag. Klimaatontkenners maken plaats voor een stevige roep om verbetering. Het moet anders, en wel snel. In 2021 is Limburg, samen met gebieden in Duitsland, België en Oostenrijk, opgeschrikt door ontwrichtende overstromingen. En waar lokaal complete woonwijken zijn weggevaagd door het water, worden Californië en Canada juist geteisterd door extreme hitte. Ons klimaat verandert en treft inmiddels niet meer enkel landen die letterlijk en figuurlijk ver van ons bed liggen. Het is tijd voor actie!

CIRCULARITEIT EN ENERGIE
LL 2022 neemt hierin het voortouw en gaat bedrijven helpen klimaatneutraal te ondernemen. Dat doen wij door een sprekersprogramma gericht op Circulariteit en Energie en een beursvloer vol met aanbieders van producten en diensten die ondernemers helpen bij hun CO2 reductie.

Een bezoek aan LL 2022 voorziet ondernemers, beleidsmakers, (young) professionals en (MVO) managers van voldoende kennis en brengt hun met de juiste mensen in contact zodat zij direct aan de slag kunnen met CO2 reductie en klimaatneutraal ondernemen. Wij adviseren over uiteenlopende duurzaamheidsvraagstukken, van energiebesparende producten- en diensten tot duurzame verpakkingsmaterialen, en geven aanbieders de kans hun innovatieve producten en diensten te presenteren.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV