MKB-Limburg - NIEUWS - LIMBURG-EXPORT-AWARD-UITREIKING
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Limburg Export Award uitreiking

Op 12 oktober wordt, na een Covid-onderbreking van 2 jaar, weer de Limburg Export Award uitgereikt.Vanaf BASF Vegetable Seeds in Nunhems zal via L1 tv live verslag worden gedaan.

Voor de Limburg Export Award 2022 zijn nog acht bedrijven in de race. Hieruit kiest de vakjury drie finalisten die gaan strijden om de award waaraan verbonden een geldprijs van € 10.000 plus een kunstwerk. De prijs wordt op 12 oktober na een onderbreking van twee jaar voor de vijftiende keer in successie uitgereikt, deze keer bij BASF Vegetable Seeds Business/Nunhems Netherlands .

De overgebleven kandidaten zijn: Case Packaging Systems uit Stramproy, Groba uit Nederweert, Manders Automation uit Venray, Poeth uit Tegelen, SIF Netherlands uit Roermond, Vekoma Ride uit Vlodrop, Verschuren Orgelbouw uit Ittervoort en Weir Minerals uit Venlo. Een deskundige vakjury selecteert uit de acht genomineerden drie finalisten. 

Publiek is van harte welkom bij de uitreiking. Graag wel inschrijven via www.exportsocieteit.nl/lea-2022
Toegang is gratis.

De Limburg Export Award wordt mede gesponsord door onze partner LIOF

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV