MKB-Limburg - NIEUWS - LENY-CANLI--VERENIGINGSSECRETARIS-GAAT-MET-PENSIOEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Verenigingssecretaris Leny Canli gaat met pensioen

Binnenkort gaat onze collega Leny Canli met pensioen. Leny is bijna 24 jaar werkzaam geweest voor MKB-Limburg en we zullen haar kennis en expertise ontzettend gaan missen. De afgelopen jaren is zij de steun en toeverlaat geweest van diverse voorzitters, directeuren, bestuursleden en stuurgroepleden. Ook stond zij altijd klaar voor onze leden en hielp ze iedereen graag op weg binnen onze vereniging.

Op 8 februari, haar laatste werkdag, luiden wij met een select gezelschap, haar pensioen in en nemen wij op feestelijke wijze afscheid van haar.

Per 1 maart start Simone van Dijk in de functie van allround officemedewerker. Zij zal een aantal taken van Leny overnemen, uiteraard stellen wij Simone nog aan jullie voor. Tot die tijd zal het emailadres van Leny nog wel actief blijven maar toch vragen wij jullie om vanaf 8 februari tot 1 maart te mailen naar info@mkblimburg.nl  Daarna zal het emailadres van Simone actief zijn en kunt u haar mailen.

Leny: “Via deze weg wil ik iedereen voor wie en waarmee ik heb gewerkt alvast heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking. Ook het contact via email, telefoon of tijdens een van onze bijeenkomsten met jullie, onze leden, heb ik altijd heel erg leuk en fijn gevonden. Mijn werk heb ik dan ook met veel plezier gedaan en daarnaast heb ik ook  heel veel respect gekregen voor het ondernemerschap waar eenieder van jullie met zoveel passie  voor gaat”  Wie weet zien we elkaar nog eens maar voor nu zeg ik: “Tot ziens en bedankt”.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV