MKB-Limburg - NIEUWS - KVK--BELASTINGMAATREGELEN-IN-CORONATIJD---EN-STEUN-VOOR-STARTERS-TVL
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

KvK | Belastingmaatregelen in coronatijd | en steun voor starters TVL

Belastingmaatregelen in coronatijd

Om de financiële lasten door de coronaperiode te verlichten, heeft de Belastingdienst een aantal tijdelijke regelingen in het leven geroepen. Van een aantal maatregelen kan een ondernemer voorlopig nog gebruik maken. Andereregelingen zijn eerder gestopt. Belastingmaatregelen in coronatijd (kvk.nl)

 

Kabinet komt met steun voor starters die nog niet in aanmerking kwamen voor TVL

Op 11 maart 2022 kondigde het kabinet een aparte TVL-regeling aan voor startende ondernemers. Het gaat om starters die hun onderneming na 30 juni 2020 en voor 1 oktober 2021 inschreven bij de KVK. Hiermee komt het kabinet tegemoet aan recente starters die ook getroffen zijn door coronamaatregelen. TVL startende ondernemers (Q4 2021 en Q1 2022) | Rijksoverheid.nl De ‘normale TVL Q1 2022-aanvraag’ moet uiterlijk 31 maart ingediend.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV