slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Koenen en Co corporate Finance nu ook Register Valuator

Koenen en Co Corporate Finance adviseurs Roy Joppen en Silvano Cergnul hebben het assessment tot Register Valuator (RV) suczesvol afgerond en zijn hiermee eveneens gespecialiseerd om de waarde van bedrijven te kunnen bepalen.

Wat is een Register Valuator
Een Register Valuator (RV) is een financieel deskundige met als specialisatie ‘waardebepaling van ondernemingen’. Zowel Roy als Silvano hebben de intensieve postdoctorale opleiding Master of Business Valuation gevolgd. Als Register Valuator word je opgenomen in het register van het NIRV (Nederlands Instituut voor Register Valuators). Silvano: ‘We zijn er best trots op nu tot het selecte gezelschap van RV’ers te behoren. In heel Nederland zijn er maar zo’n 200 RV’ers actief, waarvan 20 adviseurs in Limburg.’ Roy vult aan: ‘Naast onze overige financiële specialisaties kunnen we voor een ondernemer of als onpartijdig adviseur voor meerdere partijen de waarde van een bedrijf bepalen. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen, kunnen wij als onafhankelijke arbiter optreden en is ons advies over de waarde bindend. Dat geeft zekerheid op alle vlakken.’

Maar, wat doet een RV nu?
Een Register Valuator wordt ingeschakeld als specialist voor het waarderen van (deelbelangen in) ondernemingen en vennootschappen. Naast activiteiten rondom bedrijfsoverdracht is de Register Valuator ook actief op het gebied van bedrijfsfinanciering, value based management, investeringsvraagstukken en andere aspecten van het vakgebied Corporate Finance. Roy: ‘Bij waarderingen vormt de economische waarde het uitgangspunt, niet de boekwaarde. En daar zit een belangrijke toegevoegde waarde. We maken gebruik van een waarderingsmodel waarbij een grondige kennis nodig is van zowel het bedrijf zelf als de markt waarin de onderneming actief is.’ Een juiste waardering biedt het juiste kader voor transacties en als Register Valuator verschaffen we onze klanten de béste onderhandelingspositie.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV