MKB-Limburg - NIEUWS - KIEKOETA-BIJEENKOMST-922023VOOR-ONDERNEMERS-UIT-LEUDAL-OVER-ONDERMIJNING
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

'Kiek-oet’ bijeenkomst 9-2-2023-voor ondernemers uit Leudal over ondermijning

Op donderdag 9 februari 2023 vindt er een informatiebijeenkomst plaats voor ondernemers over ondermijnende criminaliteit.

De bijeenkomst is in de raadzaal van het gemeentehuis in Heythuysen en duurt van 19.15 tot 21.15 uur.

Op interactieve wijze wordt voorgelicht over de vormen van ondermijning, hoe deze te herkennen zijn en wat vervolgens te doen. 

Ga voor meer informatie en aanmelden  naar: https://www.leudal.nl/kiek-oet-bijeenkomst-voor-ondernemers-over-ondermijning

Aanmelden 

Ondernemers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@leudal.nl o.v.v. ‘Kiek-Oet’ of telefonisch via 0475-85 90 00. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met de politie, het Regionale Informatie- en Expertise Centrum en het Platform Veilig Ondernemen.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV