slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Keyport 2020: onderzoek circulariteit binnen het bedrijfsleven

Bent u bezig met het implementeren van circulaire processen? Wat is daarvoor uw motivatie en welke obstakels komt u tegen?

Keyport 2020 is benieuwd naar uw ervaringen zodat zij een programma kunnen opstellen om ondernemers op weg te helpen naar een circulaire toekomst, in samenwerking met andere bedrijven.

Hiervoor is Universiteit Utrecht, in samenwerking met Keyport 2020, bezig met een onderzoek naar de factoren die meespelen voor het implementeren van circulariteit. Om uw mening en ideeën hierover te horen, kunt u via onderstaande link de enquête invullen. 

https://uvacommscience.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_cCpXAsDDta4ydg1


Bij voorbaat dank, namens,

Eva, Midas & Kelsi
Studenten van de Universiteit UtrechtGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV