MKB-Limburg - NIEUWS - KENNISPARTNER-L1--ARTIKEL-L1-RADIO
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Kennispartner L1 | L1 Radio populairder dan ooit!

L1 Radio is populairder dan ooit! Het marktaandeel van L1 Radio is de afgelopen jaren namelijk fors gestegen naar 13% over 2021. Daarmee behaalde het medium het hoogste marktaandeel in jaren en bevestigt het haar stevige 2e plek in Limburg! 

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid in marktaandeel, van 8% in 2019, 10% in 2020 en nu 13% in 2021!

Hierdoor is L1 Radio nog altijd de best beluisterde Limburgse radiozender van de provincie Limburg! En daar zijn we enorm trots op!

Trouw luisterpubliek

Met een dagbereik van 144.000 luisteraars per dag mogen we spreken van een trouwe luisteraarsschare. Ons publiek schakelt gemiddeld 3,88 dagen per week in op L1 Radio en blijft ook lang luisteren: 3:36 uur per dag!

Met programma's als de L1 Nieuwsshow, Route Regio, Hithappen, L1 Vandaag en Plat-e-weg serveren we op werkdagen ook een betrouwbaar programmaaanbod, met terugkerende items, de lekkerste muziek en het laatste actuele Limburgse nieuws!

Interessant voor u als adverteerder

L1 Radio blijft daarmee een interessant medium voor ondernemend Limburg. Juist in tijden als deze blijft communicatie van ontzettend groot belang. Via L1 Radio brengt u uw audioboodschap zeer voordelig onder de aandacht en zorgt de kracht van herhaling voor een optimaal resultaat van uw campagne!

Bent u geïnteresseerd om een campagne te lanceren via L1 Radio? Bekijk dan ons reclame aanbod 2022 en neem contact op met één van onze media-adviseurs via Reclame@L1.nl of 043-8506060. Zij helpen u graag verder!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV