MKB-Limburg - NIEUWS - KENNISMAKELAAR--ONDERNEMEND-LIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Kennismakelaar | Ondernemend Limburg

Ondernemend Limburg (MKB-Limburg, LWV en LLTB) heeft recent een subsidie aangevraagd tbv de inzet van een onafhankelijke kennisambassadeur die het belang van internationale werknemers, goed werkgeverschap, de behoefte aan voldoende kwalitatieve huisvesting  en de randvoorwaarden voor integratie onder de aandacht brengt bij media, werkgevers, uitzenders, internationale werknemers en Limburgse gemeenten.

Daarmee komt er één aanspreekpunt/spin in het web van overheden (bestuurlijk en ambtelijk) en bedrijfsleven in Limburg dat zich inzet voor de huisvesting van internationale werknemers conform de visie Internationale Werknemers Limburg;

Daarnaast draagt de kennisambassadeur bij aan de implementatie van de visie internationale werknemers Limburg vanuit verschillende rollen (faciliterend, aanjagend en initiërend). Denk hierbij aan het formuleren van speerpunten, het realiseren van een beleidsvisie voor Zuid-Limburg en werken aan een positieve beeldvorming.

Natuurlijk gebeurt eea in samenwerking met de stuurgroep en taskforce Internationale Werknemers Limburg. 

Inmiddels is de beschikking ontvangen en heeft de stuurgroep de heer Frans Stienen benoemd tot kennisambassadeur internationale werknemers Limburg. 

Ondernemend Limburg kijkt uit naar een prettige samenwerking en wenst hem veel succes.  Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV