slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Karin van der Ven regiovoorzitter MKB-Limburg Maastricht Heuvelland.

Het Algemeen Bestuur van MKB-Limburg heeft afscheid genomen van Joyce Verheijden als regiovoorzitter van MKB Maastricht Heuvelland. Joyce heeft zich ruim 10 jaar ingezet voor de vereniging in bestuursfuncties, waarvan de laatste 3 jaar in de rol van regiovoorzitter. Het Algemeen Bestuur van MKB-Limburg is zeer erkentelijk voor haar inbreng en inzet en heeft als dank een zilveren insigne uitgereikt.

Karin van der Ven (33 jr) zal de voorzittershamer overnemen. Karin is directeur en eigenaar van Jules Group bv in Maastricht. Karin is sinds 2008 actief met Jules als studenten service bureau met een vestiging in Maastricht en sinds kort ook in Aken. In 2016 won deze jonge onderneemster de titel ‘Zakenvrouw Zuid en Midden-Limburg’. Ook is Karin sinds 2016 als bestuurslid namens MKB-Limburg actief in het bestuur van LED (Limburg Economic Development). Mede met deze nieuwe rol als regiovoorzitter voor MKB Maastricht Heuvelland wil Karin de aansluiting verder optimaliseren met LED. Tot slot kijkt ze er naar uit om met een frisse kijk, invulling te geven aan het voorzitterschap en samen met een (gedeeltelijk) nieuw bestuur zich in te zetten voor de belangen van de ondernemers.


Karin van der Ven voor de vestiging van Jules in Maastricht.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV