MKB-Limburg - NIEUWS - KANSEN-IN-DE-CORONACRISIS-IN-LIMBURGSE-BEDRIJVEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Kansen in de Coronacrisis in Limburgse bedrijven

"Ondernemers vul aub de scan in zodat we weten wat er speelt en we onze lobby en ondersteuning goed in kunnen zetten", aldus Monique Princen.

Door middel van een vragenlijst willen wij - ESZL, Keyport, MKB Limburg, LWV, LLTB en Crossroads Limburg - inzicht krijgen in de actuele impact van de coronacrisis op jouw onderneming, in de mate waarin je kansen ziet en pakt en welke ondersteuning je hierbij behoeft. Deze informatie delen we (met respect voor privacy van jou als ondernemer) met beleidsmakers en bestuurders opdat goed onderbouwd beleid kan worden gemaakt en snelle maatregelen genomen kunnen worden.

De uitkomsten en inzichten van deze inventarisaties zullen we communiceren via onze websites zoals die van het lectoraat Innovatief Ondernemen (www.limburginnoveert.nl). Maar overzichten van scores zijn ook zichtbaar al direct na het invullen van de vragenlijst. We doen ons best om  jouw bedrijf de komende weken en maanden te voorzien van  dienstverlening, zoals informatie en advies.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Hartelijk dank.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV