MKB-Limburg - NIEUWS - KAN-DE-BANK-UW-AMBITIES-BIJBENENR
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Kan de bank uw ambities bijbenen?

Is uw plan al gefinancierd?

Wat is uw ambitie voor 2019? Heeft u uw plan al gemaakt en nog belangrijker, is uw plan al gefinancierd? Op maandag 11 en dinsdag 12 maart organiseren wij speciaal voor Limburgse MKB ondernemingen informatiebijeenkomsten over ambities en doelen, de weg ernaartoe en de financiering ervan. 

Verschillende ondernemers vertellen over hun ervaringen en u hoort over de financiële mogelijkheden vanuit de fondsen van LIOF. Daarnaast kunt u andere ondernemers ontmoeten en uw netwerk vergroten. De bijeenkomsten starten om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur.

Bijeenkomst regio Zuid Limburg
Op maandag 11 maart vindt de bijeenkomst plaats in Kasteel Limbricht. Tijdens de bijeenkomst krijgt u een rondleiding door deze bijzondere locatie.

Bijeenkomst regio Noord-Limburg
Op dinsdag 12 maart vindt de bijeenkomst plaats in De Schatberg in Sevenum. Voorafgaand aan deze bijeenkomst heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding door het nieuwe, inspirerende Family Entertainment Center (FEC). 

Via de buttons vindt u het programma met tijden en sprekers en kunt u zich aanmelden.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroten!

Team LIOF

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV