slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

JONG MKB Opstapje: Paul Cremers

Paul Cremers, Ondernemer met een creatieve geest

Paul is in september 2013 gestart met Appart Media en sindsdien uitgegroeid naar totaalleverancier van marketing en communicatiediensten. Met 16 professionals in dienst bedient Paul zijn klanten van strategie tot en met de uitvoering. “Ik heb bewust gekozen om een groot team te vormen met een diversiteit aan disciplines. We kunnen hierdoor snel schakelen en zijn nooit afhankelijk van andere partijen. De kunst is om het talent van ieder individu in het team zo optimaal mogelijk te benutten.”

“JONG MKB geeft mij de mogelijkheid om een kijkje in de keuken van andere bedrijven te nemen. Ik vind de bijeenkomsten erg waardevol. Met name de meetings waarin interactie gezocht wordt spreken mij erg gaan en vind ik een echte meerwaarde van JONG MKB.”

Wil je in contact komen met Paul?

Paul Cremers, oprichter van Appart Media
info@appartmedia.nl | www.appart-media.nl
085 - 890 00 62

Download hier het opstapje van Paul.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV