MKB-Limburg - NIEUWS - JOHN-STRATEN-NIEUWE-PENNINGMEESTER-MKBLIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen John Straten | Nieuwe Penningmeester MKB-Limburg

Na het vertrek van Marcel Beckers is het bestuur erin geslaagd al snel een opvolger voor hem te vinden. Het bestuur heeft John Straten nl. bereid gevonden de functie van penningmeester te gaan vervullen voor MKB-Limburg.

John is vanaf 1996 eigenaar/partner van Full Account adviseurs en accountants. Full Account is een gerenomeerd accountants- en advieskantoor voor het MKB, met vestigingen in Venlo en Venray en ca. 20 medewerkers, waar John verantwoordelijk is voor de algemene leiding over beide kantoren.

Daarnaast is John maatschappelijk zeer betrokken, welk ook blijkt uit zijn bestuurlijke ervaring. Zo is hij o.a. actief bestuurder (geweest) bij o.a. het Zomerparkfeerst Venlo, Omroep Venlo, Poppodium Grenswerk, Gezondheidscentrum Withuis en verschillende business clubs. Over besturen zegt hij: “Besturen is voor mij met de juiste mensen op de juiste plaats het doel bereiken waarvoor je als groep of organisatie gaat. Vanuit mijn betrokkenheid wil ik graag verbeteren en innoveren.”

Dat is juist waar we als bestuur van MKB-Limburg naar op zoek zijjn. Het bestuur is dan ook zeer verheugd dat John de belangrijke financiële taak binnen MKB-Limburg op zich wilt gaan nemen.

Het bestuur draagt John dan ook voor als nieuwe penningmeester van MKB-Limburg. Dit zal gebeuren tijdens een ingelaste ALV, welke plaatsvind op dinsdag 21 maart a.s., voorafgaand aan het Lente-event, zijnde de theatervoorstelling ‘Opgelucht’ in de Maaspoort in Venlo.

Voor zowel de ALV als het Lente-event kan men zich opgeven via de Bundelingapp. Niet businessleden kunnen zich aanmelden middels een reply op de aparte uitnodigingsmail die binnenkort volgt.

straten@mkblimburg.nl

Welkom John!

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV