MKB-Limburg - NIEUWS - JACCO-VONHOF-IN-EWLEZING-MAAK-MKB-TOT-NORM-BIJ-BELEID
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Jacco Vonhof in EW-lezing: Maak het mkb tot de norm bij beleid

08-12-2021: MKB-Nederland

De toekomst van Nederland, met al zijn grote uitdagingen, ligt in handen van het ondernemerschap. Maak het mkb daarom tot de norm bij wet- en regelgeving, geef ondernemers vertrouwen en zorg dat zij weer kunnen en durven investeren. Dat zei voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland maandag in de EW Economie-lezing in de Rode Hoed in Amsterdam. De gehele lezing is hier terug te zien.

Oproep tot helder beleid

Volgens Vonhof is in Den Haag een vertekend beeld ontstaan over het bedrijfsleven. Ook mist hij oog voor “de mens achter de cijfers” en begrip voor wat ondernemers drijft. In zijn vaak persoonlijke verhaal roept hij de formerende partijen op tot helder beleid, dat rekening houdt met het belang, de schaal en de mogelijkheden van het mkb, en dat stimuleert in plaats van ontmoedigt”.

Brede welvaart

De voorzitter van MKB-Nederland zet uiteen wat ondernemers de komende jaren nodig hebben om te kunnen groeien. Niet als doel op zich, maar in het belang van “de brede welvaart en alle zaken die we met elkaar zo belangrijk vinden. Vanuit de gedachte dat we het eerst moeten verdienen”.

    

Foto Jacco Vonhof: Guus Schoonewille (GS)
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV