MKB-Limburg - NIEUWS - INVITATIE-CHARLEMAGNE-INTERAKTIEF--ONLINE-22022022-VAN-1719-UUR
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Invitatie Charlemagne interaktief | Online 22-02-2022 van 17-19 uur

De AG Charlemagne Grensregio nodigt u van harte uit voor het grensoverschrijdende event ´ Beslissingen in onzekere tijden – hoe u uw onderneming veilig door crises heen kunt loodsen’. Het event vindt online via Zoom plaats op 22.02.2022 van 17.00-19.00 uur.

Sinds 2020 houdt de corona pandemie ons in haar greep.  Daar bovenop veroorzaakten de hoogwater catastrofe en lokale/globale leveringsproblemen bovenregionale crises die het voortbestaan van euregionale ondernemingen min of meer acuut bedreigen. In deze situatie rijzen veel vragen voor ondernemers: hoe loods ik mijn onderneming veilig door een crisis heen? Welke strategische beslissingen neem ik in onzekere tijden? Hoe pas ik mij en mijn onderneming het beste aan de nieuwe situatie aan? Deze en andere vragen willen wij in onze tweetalige workshop (Duits-Nederlands) uit de serie ‘Charlemagne interactief” onderzoeken. Geïnspireerd door geselecteerde sprekers vanuit wetenschap en economie willen wij graag samen met u de discussie voeren over mogelijke oplossingen.

Charlemagne Grensregio is een grensoverschrijdende Arbeitsgemeinschaft van gemeenten en steden dicht aan de grens en rond het Drielandenpunt. De partners zijn de Deutschsprachige Gemeinschaft Belgiens, Parkstad Limburg, de gemeenten  Vaals en Heerlen, de Städteregion Aachen en de Stadt Aachen. De samenwerking heeft tot doel om de economische ontwikkelingen van het gemeenschappelijke gebied te stimuleren, het grensoverschrijdende werken en leven te vergemakkelijken en de afstemming van plannen en ontwikkelingen in de regio te verbeteren.

Bent u geïnteresseerd in deelname? Meld u dan aan via het Seminarportaal van de Städteregion Aachen hier of per mail bij nikolaus.stacha@staedteregion-aachen.de

Meer informatie over de bijeenkomst vindt u in de bijlage.

Wij verheugen ons er op u op 22 februari te mogen begroeten.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV