MKB-Limburg - NIEUWS - INNOVATIEPROGRAMMA-VOOR-SECTOR-TOERISME--RECREATIE-VAN-START
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

LimburgToerisme | Innovatieprogramma voor sector toerisme & recreatie van start

LimburgToerisme – het nieuwe innovatieprogramma voor de sector toerisme & recreatie – is 1 februari 2021 gelanceerd. Het programma heeft als doel de sector duurzaam te versterken door het initiëren en ondersteunen van innovaties met economische potentie die inspelen op trends en maatschappelijke uitdagingen. Dat gebeurt door middel van community-activiteiten, zoals events en collectieve programma’s, innovatieondersteuning en de inzet van financieringsinstrumenten. De sector heeft het op dit moment niet makkelijk, met dit programma willen we ondernemers motiveren om vooruit te denken over de mogelijkheden post corona.  

“Hoe kan ik mijn onderneming onderscheidend maken?” “Kan ik samen met andere ondernemers tot nieuwe ideeën komen?” “Hoe kunnen wij binnen onze sector bewust omgaan met de natuur?” Dat zijn voorbeelden van vragen die binnen het programma opgepakt worden.

Het programma is in co-creatie ontwikkeld met de kernstakeholders uit de toeristische en recreatieve sector in Limburg  en wordt uitgevoerd door regionale ontwikkelingsmaatschappij LIOF.
Neem contact op met LIOF om de mogelijkheden voor jouw onderneming te bespreken:https://liof.nl/limburgtoerisme

Meer lezen en horen?
Klik hier voor de LIOF Nieuwsbrief die volledig gewijd is aan het nieuwe LIOF programma LimburgToerisme.
De link naar hun vlog: https://youtu.be/nBZWUlV-61g

Goed om te weten:
Twee betrokken business developers zijn in het veld om met ondernemers in gesprek te gaan. Samen met jou kijken zij naar jouw vraag en zoeken daarbij naar de best passende ondersteuning. Dit kan zijn via bijvoorbeeld de financieringsinstrumenten van hun eigen programma LimburgToerisme, maar ook door gebruik te maken van hun netwerk en toegang tot andere (financierings)organisaties. 

Neem gerust contact met hen op:
Tamara Weide: tamara.weide@liof.nl
Lisette Tilmans: lisette.tilmans@liof.nl

       

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV