MKB-Limburg - NIEUWS - INNOVATIEMAKELAARS-GESTART-BIJ-DE-GROEISCHAKELAAR
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Innovatiemakelaars gestart bij De Groeischakelaar

De Groeischakelaar is op 8 januari jl. officieel van start gegaan. Limburgse ondernemers kunnen vanaf nu bij De Groeischakelaar terecht voor hulpvragen over groei en innovatie. Inmiddels zijn twee innovatiemakelaars, Loes Borger en Louis Bonné, gestart om ondernemers op weg te helpen bij zijn of haar vraag. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan het vinden van informatie over productontwikkeling, het starten van een nieuw initiatief, het vinden van een nieuw netwerk of vragen over een goed businessplan. Ook bij het vinden van een juiste partner kan De Groeischakelaar iets voor ondernemers betekenen. Loes en Louis werken vanuit het Ondernemersplein, Steegstraat 5 te Roermond.

Navigatierol
De innovatiemakelaars hebben een navigatierol en verbinden belangeloos bestaande initiatieven in Limburg met elkaar. Zij kunnen de ondernemer net dat duwtje in de rug geven, om hem of haar verder te helpen en de drempel om te innoveren te verlagen.

Loes Borger (39) heeft veel ervaring als projectleider en innovator met als voornaamste aandachtsgebieden duurzaamheid, verkeersveiligheid en infrastructuur (water én wegen). Haar ervaring in het opzetten van o.a. innovatielabs komt goed van pas in het verder vormgeven van De Groeischakelaar. Louis Bonné (39) was voorheen manager Bussiness Unit Innovatie in de ICT branche. In zijn vorige functies heeft hij veel ervaring opgedaan de vertaalslag te maken van behoefte van de ondernemer naar resultaatgerichte oplossingen.

De Groeischakelaar is een initiatief van Ondernemend Limburg
De Groeischakelaar is een initiatief van Ondernemend Limburg (LWV, MKB-Limburg en LLTB) en wordt gesteund door de Provincie Limburg en diverse regionale overheden. De Groeischakelaar is bestemd voor álle Limburgse MKB-ondernemers een concrete innovatie en/of groei uitdaging.

Ondernemers of instanties die vragen hebben of kennis willen maken, kunnen een e-mail sturen.
Voor meer informatie kijkt u op de website van De Groeischakelaar.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV