MKB-Limburg - NIEUWS - INITIATIEVEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Initiatieven

Het is ongelooflijk en hartverwarmend hoeveel mensen uit de regio maar ook uit het hele land zijn afgereisd om mensen en bedrijven te helpen met opruimen. Daarnaast zijn er ook een aantal initiatieven gestart om de gedupeerde inwoners uit het gebied financieel te ondersteunen. Zo kwam er heel snel een initiatief van Giro 777 en afgelopen woensdagavond heeft omroep Max vanuit Valkenburg een uitzending verzorgd waarbij ook geld is opgehaald.

Voor ondernemers en instellingen komt er een aparte benefietavond. Deze avond vindt a.s. woensdag plaats in Valkenburg. Tal van Limburgse artiesten zullen hier optreden. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor degene die hier bij aanwezig willen zijn. Ook wordt de uitzending gestreamd zodat degene die er niet bij kunnen zijn van huis uit deze avond kunnen volgen. Ondernemers die collega ondernemers in de getroffen gebieden willen steunen kunnen ook een financiële geste doen. Wilt u doneren klik dan hier.

Wij hopen dat ook dit initiatief er aan bijdraagt dat ondernemers financieel gesteund kunnen worden. Laten we samen opkomen voor onze Limburgse ondernemers.
Lees alles over dit initiatief op de website van deze benefietavond “Help Limburg oet de drup”.

Monique Princen
Voorzitter MKB-LimburgGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV