MKB-Limburg - NIEUWS - INFORMATIE-OPHEFFING-MKBLIMBURG-ONDERNEMERSPLATFORM
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Informatie opheffing MKB-Limburg Ondernemersplatform

Het MKB-Limburg ondernemersplatform is destijds opgezet i.v.m. de coronapandemie, met dit platform hebben wij vele ondernemers kunnen helpen en informeren over alle regelingen.

Ook hebben we hier in de periodes van lockdown online bijeenkomsten georganiseerd om toch met elkaar in contact te blijven.

Sinds de coronamaatregelen zijn versoepeld en we elkaar gelukkig weer fysiek mogen treffen hebben wij gemerkt dat er steeds minder gebruik gemaakt wordt van het platform, dit heeft ons doen besluiten om het platform op te heffen.

Namens MKB-Limburg dank voor uw bijdrage aan het MKB-Ondernemersplatform en we hopen u een keer te ontmoeten bij een van onze netwerkbijeenkomsten.

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV