MKB-Limburg - NIEUWS - IN-MEMORIAN--ERNST-WIJZENBEEK
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

In memoriam | Ernst Wijzenbeek

Wij zijn ontzettend geschrokken door het plotselinge overlijden van ons zeer gewaardeerd lid Ernst Wijzenbeek.
Ernst is een groot deel van zijn hele leven lid geweest van in eerste instantie Lozo welke is over gegaan naar MKB Limburg. In onze administratie is hij ingeschreven op 1 november 1983 maar waarschijnlijk al veel eerder. Dat betekent meer dan 40 jaar lid, wie doet dat na?

Ernst was onderdeel van het bestuur van MKB Parkstad. Als rasondernemer in de retail en voorzitter van de  commissie Retail heeft hij zich altijd ingezet om de belangen te vertegenwoordigen van zijn retailbroeders. In alles wat hij deed was hij bevlogen, zeer deskundig en een aimabel MKB bestuurder. Met een open vizier van recht door zee was hij een stevige gesprekspartner voor de stadsregio Parkstad, het overkoepelend orgaan van de 7 parkstadgemeentes. Respect, volhardheid, eerlijk en fair waren zijn handelsmerken. Onder zijn leiding is er veel gebeurd voor de stad Heerlen en omliggende steden. In alle jaren dat we met hem mochten samenwerken was hij steeds op een zeer constructieve manier met de MKB-zaak bezig.

Wij wensen zijn dierbaren en naasten heel veel sterkte toe!

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV