MKB-Limburg - NIEUWS - IBA-PARKSTAD-MAAK-KENNIS-MET-DE-IBA-50-PROJECTEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

IBA Parkstad - Maak kennis met de IBA 50 projecten

Op 18 maart kreeg de bezoeker tijdens de IBA Informatiemarkt een inspirerend beeld over de wijze waarop IBA Parkstad de regio van binnenuit versterkt. De Informatiemarkt presenteerde de stand van zaken van de uitvoeringsfase van IBA Parkstad.

Samen met Provincie, gemeenten, ondernemers, cultureel- maatschappelijke organisaties en bewoners werkt IBA Parkstad sinds 2014 aan de toekomst van de regio. Werkgelegenheid, een duurzame toekomst voor onze inwoners en een in alle opzichten “gezonde” regio om in te wonen, werken en recreëren is de uitdaging die we samen oppakken.

De aandeelhouders van IBA, bestaande uit Provincie Limburg en de 7 gemeenten uit de regio Parkstad, hebben in 2016 een Uitvoeringsprogramma van 50 projecten vastgesteld. Medio 2017 zijn uit de 50 projecten de 15 sleutelprojecten geselecteerd. Deze projecten, van bijzonder belang en kansrijk voor realisatie moeten in 2020 in realisatie of gerealiseerd zijn. Ook de overige projecten kunnen op de steun van IBA rekenen.

Onlangs heeft IBA Parkstad een boekje uitgegeven, waarin voor alle 50 projecten is aangegeven wat de actuele stand van zaken is.

Voor meer informatie over IBA Parkstad kunt u terecht op www.iba-parkstad.nl 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV