MKB-Limburg - NIEUWS - HOREN-ZWIJGEN-MELDEN--WAT-DOE-JIJ-ALS-JE-IETS-ZIET-WAT-NIET-DOOR-DE-BEUGEL-KANR
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Horen, zwijgen, melden | Wat doe jij als je iets ziet wat niet door de beugel kan?

Als criminaliteit zich voordoet als een normaal bedrijf om geld wit te wassen of als dekmantel, dan ondermijnt dat onze samenleving. Echte bedrijven hebben er onder te lijden. De concurrentie is niet eerlijk doordat producten onder of tegen kostprijs verkocht worden, de winkelstraat verliest zijn glans, het bedrijventerrein wordt slordig. Vaak begint het klein, niet direct opvallend of storend. En juist dan is het nog goed te stoppen. Maar daar moeten we elkaar bij helpen.

In april is in Parkstad de campagne ‘Horen, Zien, Melden’ gestart met een aantal Kiek-Oet bijeenkomsten in verschillende gemeenten. De campagne is een samenwerking van de regionale ondernemersverenigingen met gemeenten en politie. U vindt ons op https://horenzienmeldenparkstad.nl

Met de campagne willen we het u als ondernemer makkelijker maken om signalen van criminaliteit in uw omgeving te herkennen en deze te melden. Alle Parkstad-gemeenten zijn sinds dit jaar aangesloten bij ‘M’ (voorheen Meld Misdaad Anoniem) waar u terecht kunt met aanwijzingen en vermoedens zonder dat uw identiteit bekend wordt. Natuurlijk kunt u ook altijd bij de politie terecht. Uw wijkagent vindt u via https://www.politie.nl/informatie/ik-zoek-mijn-wijkagent.html

Wij vragen u om de campagne te volgen via LinkedIn, Instagram en/of Facebook. De links staan hieronder. We publiceren maandelijks enkele keren tips en koppelen terug wat de resultaten zijn geweest van uw meldingen.

Team VeiligOndernemenParkstad

https://www.linkedin.com/company/horenzienmeldenparkstad/

https://www.facebook.com/horenzienmeldenparkstad

https://www.instagram.com/horenzienmeldenparkstad/

Veilig Ondernemen Parkstad
Gemeente Beekdaelen
Postbus 22000
6360 AA  NUTH

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV