MKB-Limburg - NIEUWS - HORECAONDERNEMERS-DIE-WORDEN-GETROFFEN-DOOR-DE-NACHTSLUITING-KUNNEN-IN-HET-VIERDE-KWARTAAL-VAN-2021-EEN-SUBSIDIE-KRIJGEN-VOOR-DE-VASTE-LASTEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Horecaondernemers die worden getroffen door de nachtsluiting kunnen in het vierde kwartaal van 2021 een subsidie krijgen voor de vaste lasten.

Bron: KvK  Nieuwsbrief 28 september 2021

Horecaondernemers die worden getroffen door de nachtsluiting kunnen in het vierde kwartaal van 2021 een subsidie krijgen voor de vaste lasten. Het kabinet heeft besloten om deze ondernemers ook in de komende maanden te steunen, omdat nachtclubs en discotheken in ieder geval tot 1 november verplicht dicht zijn tussen 00:00 en 06:00 uur. Het kabinet trekt voor de tegemoetkoming 180 miljoen euro uit.

Einde aan coronasubsidies vanaf 1 oktober, enkele regelingen bieden nog steun

Veel van de corona steunmaatregelen stoppen dit kwartaal: Coronavirus: wegwijzer voor ondernemers. Een aantal regelingen biedt ondernemers ook na 1 oktober steun: zo kunnen door de nachtsluiting getroffen
horecaondernemers in het vierde kwartaal van 2021 subsidie vragen voor de vaste lasten nachthoreca(VLN).

In het 4 e kwartaal geldt daarnaast een versoepeling van de gemeentelijke BBZ-bijstand voor zelfstandigen. Dit biedt een geleidelijke overgang van de TOZO-coronaregeling naar BBZ voor ondernemers met inkomensproblemen. Er is bijvoorbeeld nog geen vermogenstoets: Afspraken einde Tozo en TONK per 1 oktober 2021 | VNGGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV