MKB-Limburg - NIEUWS - HOE-GEZOND-IS-JOUW-BEDRIJF-ONTBIJTBIJEENKOMST-IN-VENRAY
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Hoe gezond is jouw bedrijf - Ontbijtbijeenkomst in Venray

Ontbijtbijeenkomst

VITALE WERKGEVERS EN WERKNEMERS IN VENRAY
Initiatief van de gemeente Venray in samenwerking met Leefstijlakkoord Venray, Rabobank Horst-Venray en Jabil.

Wanneer   25 september 2019
Inloop   vanaf 07.45 uur
Tijd   08.00-10.00 uur
Aanmelden   ankie.billekens@venray.nl 
Locatie   Gemeente Venray, Raadhuisstraat 1, Venray

                  
Interessant voor:         Directie, management, HR managers


Vitale werknemers zijn energiek, goed inzetbaar en over het algemeen minder vaak ziek. Gunstig voor werkgever én werknemer. Het loont dan ook om te investeren in een gezonde leefstijl. Er zijn gelukkig veel laagdrempelige en eenvoudige initiatieven voor werkgevers en dit hoeft niet  kostbaar te zijn.

Niets is echter zo lastig als het doorbreken van gewoontes, het veranderen van gedrag. Op het werk is dat niet anders. Hoe wordt de gezonde keuze de normale keuze en hoe houd je dat vast?

Inspiratie
Laat je 25 september inspireren op het gebied van balans en vitaliteit op de werkvloer. De bijeenkomst is bedoeld voor zowel kleine als grote organisaties uit Venray die meer willen weten over werkvitaminen, beweegmomenten op de werkvloer, werkdruk, rookvrije omgeving en preventie. 

Herre Zonderland
Tijdens de inspiratiesessie neemt Herre Zonderland je mee in energiemanagement. Als ex-topsporter en broer van vertaalt hij topsport naar dagelijkse business. Volgens Herre Zonderland is ‘kennis over lichaam en geest de basis voor duurzaam presteren’. 

Wat kun je verder verwachten?

  • Handige tips en trucs om een gezonde leefstijl toe te passen op het werk
  • Praktische verhalen van bedrijven in Venray (Rabobank Horst-Venray, Jabil en de gemeente Venray)
  • Antwoord op al je vragen over fitheid, vitaliteit en voeding
  • Mogelijkheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen

Aanmelden
Aanmelden kan tot 16 september 2019 door een mail te sturen naar ankie.billekens@venray.nl. De inspiratiesessie inclusief ontbijt bieden wij kosteloos aan. Plaatsen zijn beperkt en we zien graag een mix van bedrijven en organisaties. Indien de belangstelling groot is zijn we genoodzaakt daar rekening mee te houden.    

Gezonde en vitale inwoners – dat doen we samen!
Het realiseren van een gezonde omgeving waar structureel aandacht is voor een gezonde leefstijl. Als Jongeren Op Gezond Gewicht-gemeente is Venray actief om mensen en organisaties lokaal met elkaar te verbinden in de wijk, op de sportvereniging, op school én op het werk (JOGG).

   Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV