MKB-Limburg - NIEUWS - HOE-DOORSTAAT-U-DE-CORONACRISIS--PARTNER-ADELMEIJER-HOYNG-ADVOCATEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Hoe doorstaat u de coronacrisis | Partner Adelmeijer Hoyng Advocaten

Adelmeijer Hoyng Advocaten adviseert ondernemers ieder kwartaal vanuit een actueel en relevant thema onder de benaming ''Q Legal Insights''. In Q1 van dit jaar werd extra aandacht geschonken aan het thema “Insolventie & Herstructurering”. De belangrijkste informatie van dat kwartaal hebben zij nog eens samengevat in deze brochure met als centrale vraag: hoe doorstaat u de coronacrisis? 

Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen of behoefte aan een nadere toelichting? De advocaten van het team Insolventie & Herstructurering staan u graag te woord.


BROCHURE: |Samenvatting met als centrale vraag: Hoe doorstaat u de coronacrisis?
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV