MKB-Limburg - NIEUWS - HEERLEN-VERLENGT-CONVENANT-ONDERNEMERSFONDS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Heerlen verlengt convenant Ondernemersfonds

Gemeente Heerlen en Stichting Ondernemersfonds Heerlen (OFH) hebben vandaag opnieuw een convenant gesloten voor de periode 1 januari 2022 tot en met 31 december 2025. De komende jaren wordt ingezet op vergroting en een lange termijn investeringsagenda samen met ondernemers.

Het Ondernemersfonds is opgericht in 2019 voor, door en met ondernemers. Het fonds ondersteunt lokale ondernemers en organisaties bij het uitvoeren van inspirerende initiatieven, die de stad meer aantrekkingskracht geven. Het OFH hielp al met veel mooie initiatieven, van kerstversiering tot grote evenementen en van de aanpak van zwerfvuil tot cyber security.

De huidige afspraken liepen tot eind 2021. Na een evaluatie is gebleken dat ondernemers tevreden zijn met het fonds. Reden voor de gemeente om het voort te zetten tot 2026. “Voor mij is een gezond en vitaal ondernemersklimaat in Heerlen van essentieel belang voor het goed functioneren van de stad. Het OFH levert hier een concrete bijdrage aan”, zegt wethouder Martin de Beer over de verlenging. Geerd Simonis, voorzitter OFH, voegt daaraan toe: “Het Ondernemersfonds Heerlen wil met name de komende jaren met de ondernemers van Heerlen projecten realiseren die strategisch van aard zijn en voor de verdere toekomst van de stad een economisch goed klimaat realiseren.”

Ondernemersfonds helpt

Het Ondernemersfonds komt graag in contact met initiatiefrijke ondernemers. Ben jij ondernemer in Heerlen en heb je een goed idee? Of wil je samen met andere ondernemers een project realiseren? Neem dan contact op met het Ondernemersfonds. Meer informatie en inspiratie is te vinden op www.ondernemersfondsheerlen.nl.

Afbeelding Gemeente Heerlen
Op de foto o.a. Geerd Simonis, voorzitter OFH , Martin de Beer, wethouder Economie en Tibert Lagarde MKB-Limburg regio Zuid.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV