MKB-Limburg - NIEUWS - GRENSARBEID-EN-HOME-OFFICE-IN-DE-GRENSREGIO
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

15 maart-GRENSARBEID EN HOME OFFICE IN DE GRENSREGIO

Ondernemers (ontbijt) Seminar
Datum : 15 maart 2022       08.00 – 10.00 uur
Locatie : Van der Valk Hotel Heerlen of Online 


In onze grensregio’s zijn er talrijke ondernemers die werknemers in dienst hebben die in het buurland wonen  of die personeel uit het buurland willen werven .

Echter welke gevolgen heeft het als de medewerk(st)er niet alleen in het werkland ( bedrijf locatie) doch ook vanuit het woonland werkt. Bijvoorbeeld als een medewerker in de buitendienst voor een Nederlands bedrijf in Duitsland werkt of van huis uit in Duitsland werkt

Gedurende dit ontbijt seminar heeft u als werkgever de mogelijkheid u snel en uitvoerig te laten informeren waar u rekening mee moet houden als u een medewerk(st)er uit het buurland in dienst neemt .

Waar uw werknemer sociaal verzekerd is en waar loonbelasting moet worden afgedragen maakt vaak een groot verschil . Dit geld ook voor de pensioenpremie , kindergeld en de ziektekosten verzekering ( loondoorbetaling bij ziekte).

En wat zijn de consequenties wanneer een Duits / Belgische medewerker drie dagen op kantoor en twee dagen thuis werkt .

Dit zijn maar enkele vragen welke tijdens dit gratis ontbijt seminar ( zowel online als op locatie Heerlen ) aan de orde komen . En natuurlijk kunt u ook uw eigen specifieke vragen stellen .

Organisatie : de Kamers van Koophandel in de Euregio Maas – Rijn en het Grensinfopunt Aachen/Eurode ,en SGA Aachen  in het kader van het Eures / EASI programma .

Inleiders :
Heike Xhonneux , Grensinfopunt Aachen-Eurode
Miek Cremers, Service Grenzüberschreitende Arbeitsvermittlung Aachen

Deelname is gratis doch aanmelding is verplicht, klik hier om je aan te melden
of via mail  : karin.sterk@aachen.ihk.de

   

   

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV