slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Glasvezel in het buitengebied - update

MKB-Limburg heeft zich de afgelopen periode hardgemaakt voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Wij zien nog liever vandaag dan morgen glasvezel in het buitengebied van Noordwest Limburg. De eerste weken van de campagne zijn voorbij en deze week werd het vijfhonderdste glasvezelabonnement afgesloten. Daarmee staat de teller nu op 10%. Een mooi begin, maar we zijn er natuurlijk nog niet! De verwachting is dat het aantal aanmeldingen blijft stijgen. De inwoners willen zich eerst oriënteren met betrekking tot het aanbod van de dienstaanbieders.

Lokale aanmeldavonden
De ambassadeurs, lokale verkopers, plaatselijke belangen en buurtverenigingen uit het buitengebied van Noordwest Limburg zetten zich vol in om de benodigde 50% deelname te halen. De ambassadeurs helpen bewoners bij het maken van een keuze uit het aanbod van de dienstaanbieders. Er worden daarom meerdere informatie- en aanmeldavonden in het gebied georganiseerd. Kijk hiervoor op de website van Glasvezel buitenaf.

Mocht u verhinderd zijn om naar de bijeenkomsten in uw dorp te gaan, aarzel dan niet om naar één van de andere lokale aanmeldavonden te gaan. Naast de aanwezige ambassadeurs zullen er ook lokale verkopers aanwezig zijn die alle vragen over glasvezel en de verschillende abonnementen kunnen beantwoorden en is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. U bent van harte welkom! Nog niet alle data zijn gepland, dus houd de agenda en de facebookpagina in de gaten voor nieuwe bijeenkomsten.

Aanmelden vóór 11 juni!
Om glasvezel te kunnen aanleggen moet 50% van de bewoners van het buitengebied een abonnement afsluiten. Heeft u nog geen abonnement afgesloten? Doe dit in ieder geval vóór 11 juni! U kunt zich hier aanmelden voor een glasvezelabonnement. 

Bron: Glasvezel BuitenafGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV