slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Gilde opleidingen nieuwe Business Partner MKB-Limburg

Op 11 juli 2017 hebben Monique Princen, voorzitter van MKB-Limburg en ir. Peter Thuis, voorzitter College van Bestuur van Gilde opleidingen het partnercontract betreffende een duurzame partnerschap getekend, tijdens het directieoverleg van Gildeopleidingen in Roermond. Met dit partnerschap versterken beide partijen de samenwerking en kunnen zij de krachten bundelen rondom stageplaatsen, samenstellen van lesprogramma, volwasseneneducatie, opleiding voor zij-instroom als ook het strategisch advies voor beleidsthema’s  zoals vergrijzing, krapte op de arbeidsmarkt, jeugdwerkloosheid en integratie van mensen met een migratieachtergrond aanpakken.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV