slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Gilde Loopbaancentrum lanceert 'koffiebreak'

Loopbaanadviseur én Barista op locatie bij bedrijven in Noord- en Midden-Limburg

ROERMOND, 12 november 2018 - Duurzame inzetbaarheid en een ‘leven lang leren’ zijn termen die we vaak voorbij horen komen en sluiten volledig aan bij goed werkgeverschap. Hierbij wordt eigen regie van de werknemers verwacht. In de praktijk kan dit nog wel wat stimulans gebruiken zowel aan de kant van de werkgever als werknemer. Het Gilde Loopbaancentrum geeft een zetje in de goede richting door middel van de ‘Koffiebreak’.

Onder het genot van een goede kop koffie, gemaakt door een barista ter plaatse, knoopt Joop Brusselers (loopbaanadviseur van het Gilde Loopbaancentrum) loopbaangesprekken aan. De piaggio ofwel koffiemobiel wordt binnen geplaatst in het betreffende bedrijf en kan daarmee rekenen op de nodige aandacht en laat dat nou net de bedoeling zijn! Op een ludieke en laagdrempelige manier worden werknemers aangemoedigd om een kopje koffie te halen en een kort loopbaangesprek te voeren. De gespreksstarters op de koffiebekers zijn een leuk detail in het geheel met vragen zoals; Waar sta jij over een jaar? Wat zou je doen als je alles zou kunnen en durven?

Koffiebreak aanvragen
De Koffiebreak kan kosteloos aangevraagd worden door zowel werknemers als werkgevers in Noord- en Midden-Limburg. Voorwaarde hierbij is dat het bedrijf minimaal 25 medewerkers telt. Is dit niet het geval? Dan verzorgt het Gilde Loopbaancentrum graag een alternatief zoals een workshop of loopbaanspreekuur op locatie.

Meer weten of aanvragen?
www.gildeloopbaancentrum.nl/koffiebreak
Zie ook de video

Over het Gilde Loopbaancentrum
Het Gilde Loopbaancentrum stimuleert en ondersteunt volwassenen en jongeren in de regio Midden- en Noord-Limburg om zelf de richting te bepalen in hun (studie)loopbaan. Het Gilde Loopbaancentrum is een initiatief van Gilde Opleidingen maar opereert volledig onafhankelijk.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV