MKB-Limburg - NIEUWS - GIJS-HENDRIKX-IN-RACE-VOOR-HOTELLO-OF-THE-YEAR-AWARD-2021
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Wordt Gijs Hendrikx Hotello of the Year Award 2021

Wie wordt Hotello of the Year 2021?

Een van de genomineerden is ons lid en bestuurslid Gijs Hendrikx. Hij is eigenaar van Theaterhotel Venlo en MR JIGS, ook in Venlo. Op dit moment bouwt hij een derde hotel in Sevenum.

MKB-Limburg wenst Gijs heel veel succes.

Vanaf 14 december kan het publiek online stemmen voor hun favoriete Hotello. Deze stemmen tellen voor een deel mee in de einduitslag van de award. Stemmen kan via Facebook en Instagram pagina’s van HotelloTOP. https://hotellotop.nl/hya/

Bekijk hier zijn filmpje.

https://hotellotop.nl/poll/hya-2021/

Gijs Hendrikx, Ilona van Rooij en Juliette Zwaan lieten meer dan 50 genomineerden en 7 halve finalisten achter zich. Tijdens de vakjury bijeenkomst die  dinsdag 17 november plaatsvond hield de Top 10 een pitch in de vorm van een Pecha Kucha (20 slides, elk 20 seconden in beeld). Volgens de vakjury was het een lastig besluit. Het waren tien prachtige verhalen en ijzersterke Hotello’s die stuk voor stuk thuis hoorden in de Top 10 van de Hotello of the Year Award.

Vervolgprocedure:
Op maandag 23 november starten de finalisten met hun online campagnes. Hun doel is om zoveel mogelijk stemmen te werven. Vanaf 14 december kan het publiek online stemmen voor hun favoriete Hotello. Deze stemmen tellen voor een deel mee in de einduitslag van de award. Volg de finalisten en hun campagne op de voet via de Facebook en Instagram pagina’s van HotelloTOP en stem via https://hotellotop.nl/hya/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bron: Wij Limburg, Marc van de Ven :  5 november 2020

De Hotello of the Year Award is een jaarlijkse verkiezing voor afgestudeerden van een erkende hoge hotelschool in Nederland (hotello’s). De prijs gaat naar een hotello die onderscheidend heeft gepresteerd op de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust.

Venlo en Sevenum
Hendrikx studeerde in 2009 af aan Hotel Management School Maastricht. In 2016 begon hij zijn eigen hotel, Theaterhotel Venlo. Sindsdien timmert hij flink aan de weg. Dit jaar opende hij in Venlo een tweede hotel, MR JIGS, dat verrezen is op de plaats van het vroegere Stationshotel. Deze zomer werd bekend dat hij in 2021 een viersterrenhotel in Sevenum opent, als onderdeel van een nieuw complex met casino, wellness en leisuredome.

Pitch
Hendrikx werd in 2018 al Young Professional of the Year in Venlo. Op 17 november mag hij net als de andere genomineerden een pitch houden voor de vakjury, die daarop 3 finalisten kiest. In januari wordt bekend wie zich een jaar lang Hotello of the Year mag noemen.
 

Bron: Wij Limburg, Marc van de Ven :  5 november 2020Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV