slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Geslaagd MKB EnergieKafé

MKB-Limburg vindt het belangrijk om haar leden te informeren over veranderende wetgeving. Vanwege de veranderende wet Milieubeheer in 2019 zijn ondernemers verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen.

Op dinsdag 11 december konden ondernemers op het EnergieKafé terecht met al vragen over de nieuwe wetgeving en de veranderende energiemarkt. Ze kregen antwoord op vragen als: 'Wat moet ik investeren? Wat is terugverdientijd? En wat houd ik dan over? Hoe kan ik voldoen aan de wetgeving en welke subsidies zijn er beschikbaar?

Fietsen voor het goede doel
Tijdens het Energiekafé was er verder nog ruimte voor het goede doel. Onder leiding van Marc Lotz gingen diverste ondernemers de uitdaging aan om zoveel mogelijk kilometers te fietsen voor het goede doel: de Toon Hermans Huizen in Limburg (inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten of nabestaanden). Kanker raakt ons immers allemaal. Aan het einde van de uitdaging konden Essent en MKB-Limburg een cheque van
€ 1.800,- overhandigen aan de Toon Hermanshuizen.

In het fotoalbum vindt u een terugblik op het MKB EngergieKafé.

 

 

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV