MKB-Limburg - NIEUWS - GER-SPEE-WORDT-NIEUWE-DIRECTEUR-VAN-MKBLIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Ger Spee nieuwe directeur van MKB-Limburg

Per 1 mei 2018 gaat Ger Spee aan de slag als nieuwe directeur van MKB-Limburg. De voormalig directeur van het Toon Hermans Huis in Venlo zal zich bezig gaan houden met de operationele zaken binnen de organisatie. Voorzitter Monique Princen blijft zich bezig houden met de lobby en de belangenvertegenwoordiging en treedt naar buiten als vertegenwoordiger van MKB-Limburg.

Met een achtergrond in de bedrijfseconomie heeft Ger Spee in zijn carrière verschillende financiële functies ingevuld en ervaring opgedaan op het gebied van HRM. Verder was hij de sturende kracht achter Conferentiecentrum Groenewoud in Swalmen en het daaruit voortvloeiende medische centrum voor revalidatie. Als directeur van het Toon Hermans Huis heeft hij zich vooral bezig gehouden met de financiering en de naamsbekendheid van de stichting.

Ger Spee is geboren en getogen in Beesel ziet zichzelf als een verbinder. “Persoonlijke aandacht op alle vlakken is belangrijk. Daarom wil ik graag weten wat er speelt, zowel binnen de organisatie als daarbuiten. Door goed te luisteren kun je mensen verbinden en de samenwerking optimaliseren.”

Als nieuwe directeur van MKB-Limburg heeft Spee een duidelijk doel voor ogen. “Ik heb respect voor de passie van ondernemers en ik zou MKB-Limburg graag verder op de kaart zetten als waardevolle vertegenwoordiger van de leden. Verder zie ik MKB-Limburg graag groeien in hun rol als volwaardige gesprekspartner met partijen zoals de lokale, regionale en landelijke overheid. Mijn streven is om interactie tussen ondernemers mogelijk te maken, kennis te delen en op te treden als verbindende schakel. Samenwerken en verbinden, daar ga ik voor!”

Vanuit standplaats Roermond vertegenwoordigt MKB-Limburg de belangen van kleine en middelgrote ondernemingen. Met ruim 1300 leden over de hele provincie en in een diversiteit aan branches, is MKB-Limburg de verbindende en stimulerende schakel tussen ondernemers onderling, ondernemers & onderwijs, ondernemers & overheid.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV