slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Genomineerden Weerterlandprijs 2018 bekend

Weerterlandprijs 2018: en de genomineerden zijn....

Wie mag zich de ‘beste ondernemer van Nederweert en Weert’ in 2018 noemen? Op vrijdag 28 september zijn tijdens de businessborrel van Het Zakenblad de genomineerden voor de Weerterlandprijs 2018 bekend gemaakt.

Een van de volgende ondernemers mag op 7 november deze prijs in ontvangst nemen:

  • Herpertz Kraanverhuur, ondernemer Jan Paul Herpertz
  • Promic; ondernemer Rick van den Wildenberg
  • Van Hoorn Carbide; ondernemer Ralph van Hoorn

Na twee succesvolle edities wordt op 7 november 2018 wederom de Weerterlandprijs uitgereikt aan een van de succesvolle, ondernemende bedrijven die Nederweert en Weert rijk zijn.

Het doel van MKB-Limburg, de initiatiefnemer van deze prijs, is de Weerterland ondernemers met hun producten en de regio in de schijnwerpers te zetten, te verbinden en versterken.

De ondernemersprijs wordt inmiddels breed gesteund door de beide gemeentes en het bedrijfsleven. Rotaryclub Weert land van Horne organiseert wederom de feestelijke finaleavond in het Munttheater.


Rabobank verbindingsprijs!

Ook deze editie heeft Rabobank Weerterland en Cranendonck het initiatief genomen om een prijs toe te kennen aan bedrijven die op een unieke, innovatieve of zeer effectieve manier een verbinding zijn aangegaan.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV