MKB-Limburg - NIEUWS - GEMEENTE-PEEL-EN-MAAS-ORGANISEERT-SYMPOSIUM-ONDERMIJNENDE-CRIMINALITEIT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Gemeente Peel en Maas organiseert symposium Ondermijnende criminaliteit

Op donderdagavond 12 april organiseert de gemeente Peel en Maas een symposium over Ondermijnende criminaliteit. Tijdens deze avond wordt u, vanuit verschillende invalshoeken, meegenomen in de wereld van Ondermijning. Criminele activiteiten die het bedrijfs- en verenigingsleven vervuilen zijn een probleem voor ons allemaal. Maar wat doen we eraan?

Wat is ondermijnende criminaliteit?
Bedrijven zonder klanten…maar met veel omzet, drugslabs of wietplantages in een legaal gehuurde schuur of pand, gulle sponsoring van de voetbalclub met contant geld, een ongevraagde ‘beveiliger’ in een café… allemaal voorbeelden van ondermijning; ‘ondernemende’ activiteiten die criminelen opzetten om hun illegale activiteiten te maskeren. Het effect is dat onder- en bovenwereld steeds meer met elkaar verweven raken en dat de grenzen tussen legaal en illegaal vervagen. De echte ondernemer, ook u en wij, krijgen er steeds meer last van.

Samen een vuist maken
Ondermijning wordt de laatste jaren steeds beter onderkend, maar wat doen we eraan als samenleving? De politie en de gemeente kunnen het tegen gaan van ondermijnende criminaliteit niet alleen. Hoe kan een ondernemer of sportvereniging bijdragen? Wat hebben we er zelf aan en wat mag je van elkaar verwachten?

De gemeente Peel en Maas wil samen met ons een vuist maken in het  tegengaan van ondermijning.
Kom luisteren naar wat zij te vertellen hebben en ga in gesprek!

Meer informatie en aanmelden
Kijk op www.peelenmaas.nl > Nieuws > Symposium ondermijnende criminaliteit voor meer informatie en een globaal programma. Ook kunt u zich hier aanmelden.

MKB-Limburg ondersteunt dit initiatief.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV