MKB-Limburg - NIEUWS - GEMEENTE-GENNEP-ZOEKT-NIEUWE-BEHEERDERS-BINNENSPORTACCOMMODATIESARTNER
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Partner | Gemeente Gennep zoekt nieuwe beheerder(s) binnensportaccommodatiesartner

Gemeente Gennep is een aanbestedingstraject gestart om vanaf 2021 verder te gaan met een nieuwe beheerder van binnensportaccommodaties in Gennep. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de vernieuwende Rapid Impact Contracting (RIC) methodiek. Tot en met december 2020 blijft Optisport de beheerder en aanspreekpunt van de binnensportaccommodaties en lopen de huidige afspraken door.

 

Rapid Impact Contracting

Waar aanbestedingen normaal gesproken vaak afvinklijsten zijn op basis van een Programma van Eisen, wordt met RIC op zoek gegaan naar een samenwerkingspartner die aansluit bij een Programma van Ambities. Deze ambities worden samen met de hoofdgebruikers van de binnensportaccommodaties opgesteld.

 

Global Goals

De RIC-methodiek, die is ontwikkeld en wordt ondersteund door KplusV, is gebaseerd op de Global Goals van de Verenigde Naties. RIC biedt de gemeente de kans om partners te zoeken, die gedeelde ambities kennen op het gebied van sociale, duurzame en innovatieve waarde.

 

Wethouder Rob Peperzak: “Na een aantal eenjarige overeenkomsten met de huidige beheerder Optisport, willen we weer toe naar een duurzame relatie met maatschappelijke meerwaarde. We kunnen er ook voor kiezen om met meerdere partijen samen te werken. Na de aanbesteding op basis van onze ambities, gaan we met de partij(en) in gesprek over een op te stellen meerjarige samenwerkingsovereenkomst. De RIC-methodiek biedt de flexibiliteit om tijdens de looptijd van het contract in overleg wijzigingen aan te brengen, die tot een beter resultaat zullen leiden.”

 

Marktinformatiedag

Maandagmiddag 22 juni organiseert de gemeente een marktinformatiedag. Geïnteresseerde partijen voor het beheer van de binnensportaccommodaties kunnen zich via inkoop@gennep.nl aanmelden voor deze  bijeenkomst. Dat hoeven zeker niet alleen sportgeoriënteerde partijen te zijn. De accommodaties worden ook regelmatig gebruikt voor diverse culturele activiteiten.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV